Çakıralan Yatılı Bölge Ortaokulu

Telefon : 362 721 03 30
Belgegeçer : 362 721 00 25
WEB https://cakiralanybo.meb.k12.tr
Adres : ÇAKIRALAN MAH. ÇAKIRALAN B.M SK. HAVZA YATILI BÖLGE OKULU BLOK NO 113 HAVZA / SAMSUN
VİZYON : “Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.”
MİSYON : Uygun eğitim öğretim ortamını oluşturarak millî-manevi değerlere sahip; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı; özgüvenli, demokrat, insan haklarına saygılı; bilgiyi sorgulayan, kullanan ve paylaşabilen mutlu bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 08:40-15:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Lojman : 11 daireden oluşur, lojmanlar kaloriferlidir. Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : Yol asfalt olup, geliş gidiş yapan öğretmenlerimizi taşıyan bir servis mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Köyümüz dağlık bir alandadır, kışları çok sert geçer, yazlar ise yayla havasında serindir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 110, ilçe merkezine 30 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :